Seneste nyt

12-06-2018

Et ældre par fra Holland bookede sig ind en sen eftermiddag. De var rundt i Danmark på elcykler. Det bringer minder frem om vores egne cykelferier rundt på de danske øer..vi er enige om at det har været nogen af vores allerbedste ferier. Man oplever og sanser på en helt anden måde.. dufte, vinden i håret, og kan lave små stop hvis der dukker noget spændende op på vejen. Det give en følelse af frihed som man ikke får hvis man sidder i en bil.

04-06-2018

Vi er blevet spurgt om vi vil være med:

"Barbara Scheel og Steen Lunde er igang med at lave ‘Coffee Table Book’, som er en inspirerende ‘feel good & life style’ bog, der har fokus på nogle af Danmarks herligste golfbaner, hyggelige hoteller og andre dejlige overnatningssteder, lokale restauranter og andre seværdigheder i nærheden og som supplement til golf-livsstilen.
Bogen vil endvidere indeholde recepter på nærende, sund mad, nogle korte interviews, klare budskaber og quotes fra mennesker i golfsportens verden, - og mennesker der har en livsstil, hvor de lever deres drømme.

Bogens udgivelse er planlagt til primo 2019.

Barbara Scheel og Steen Lunde mener, at ro og reflektion er essentielt i en verden, hvor forandring er det eneste sikre. At spille golf kræver fokus og nærvær, og oplevelsen bliver så meget større, når vi kan lade op i naturskønne omgivelser, putte dejlig, sund og nærende mad i munden og give os selv lov til at lytte til stilheden og bare være".

04-06-2018

Efter mange dage med fuld sol og masser af varme, er skyggestederne mere og mere kærkomne. På en hyggelig søndagstur lagde vi vejen forbi flere loppemarkeder og fandt bland andet denne liggestol som meget passende fik en plads i skyggen.

02-06-2018

Vi har haft besøg af Lars, som kontaktede os i forbindelse med en ny hjemmeside han har under udarbejdelse: www.sleepzzz.dk Den har til formål at samle alle overnatningssteder i Aarhus èt sted, stor som lille.
Hans bevæggrund for at gå i gang med dette projekt er at han selv har savnet noget lignende når han har været rejsende og skulle finde et overnatningssted, velvidende at der sikkert var mange, måske gode steder, der ikke poppede op i hans søgning. Vi er blevet spurgt om vi vil være med, har sagt ja tak til tilbudet, og ønsker Lars held og lykke med det store arbejde.

16-05-2018

Igen besøg af en lille flok droneflyvere, og denne gang i det smukkeste vejr😊