Seneste nyt

06-07-2017

Dejligt at lege i solen

06-07-2017

En lidt trist terrasse som aldrig rigtig er taget i brug, er nu forvandlet til en hyggelig siddekrog og solnedgangsterrasse. Et pileflethegn skærmer af for vind og indkig. Vi blev inspireret da vi oplevede at et par af vores gæster en aften var rykket sammen med tæpper og ild i bålfadet, alt imens de lyttede til nattergalens sang til langt over midnat..så fint.

27-06-2017

Killingerne vokser til og er nu 4 uger gamle. En ny stor verden skal udforskes og grænser afsøges, mens mor følger med på afstand..

03-06-2017

Fire små skønne killinger kom til verden i denne uge..helt ubemærket havde vores hunmis lagt sig ned i den lune høkasse og selv klaret fødslen af sine killinger. Det bliver sjovt at følge deres udvikling og det liv der bliver de næste uger..lige nu handler det om at spise og sove..fast arbejde for en missemor..

11-05-2017

Vores nuværende skilt ved vejen trængte til fornyelse, og der blev gjort flere overvejelser omkring hvordan et nyt skilt skulle se ud. Vi kan bedst lide at lave tingene selv, så en rå planke blev skåret til, bogstaver printet ud og overført til planken. Nu mangler jeg bare at male bogstavenerne op, så er det klar til montering.