Seneste nyt

15-10-2018

I sommer besøgte jeg sammen med min veninde en b&b, hvor værtinden(en frisk 80 årig!) blandt meget andet lavede sit eget urtesalt. Det gav mig lyst til selv at prøve. Har lavet to slags, en med morgenfrueblomster og gul chili, og en anden med persille,timian og hvidløg. Lige til at blive glad af.

15-10-2018

Det har taget sin tid for blomsterne at vokse til i den tørre sommer..havde næsten opgivet at det skulle lykkes. Men takket være den lune og solrige eftersommer folder de sig nu ud i flotteste flor.

15-10-2018

Det gælder om at holde øje, og at komme afsted i rette tid. Lige der hvor nødderne er klar til at blive samlet op..og helst før fuglene har været der. Og vi var heldige i år. Modsat sidste år hvor vi kun fik en lang næse. Vi var for sent ude, og en våd sommer havde heller ikke gjort noget godt for nødderne. Men i år var perfekt, og høsten god. Så nu hænger nødderne til tørre i et net et luftigt sted i ude i laden.

21-09-2018

Det er en kunst at give gamle ting nyt liv. Det kræver en del overvejelse inden man kaster sig over det..man kan så hurtigt komme til at overgøre og dermed ødelægge charmen og sjælen, der jo netop er det skønne ved ting der har en vis alder. Det var også tilfældet med denne dør som er 100 år gammel. Jeg har besluttet at male den med kalkmaling, slibe så den får et patineret look, og slutte af med mat lak. Vi har købt håndtag der passer i stilen. De skal nok blive fint.

19-09-2018

Dronefolk på besøg, og om lidt er der hjemmebagte muffins til kaffen :)