Seneste nyt

20-09-2017

Ved et tilfælde faldt jeg over en annonce for Næsbydale Badehotel..har aldrig hørt om stedet, og anede ikke hvor det lå. så det måtte efterforskes..og hvilken oplevelse! Et fint gammelt badehotel i de smukkeste omgivelser med en fantastisk udsigt over en Limfjorden. Værtsparret er i fuld gang med at renovere og genskabe stedet, som har en lang historie bag sig. Her serveres lækker mad og udsøgte vine. Vi skulle selvfølgelig også smage morgenmaden, som heller ikke skuffede. Det hele serveret meget enkelt, og ærligt..what you see is what you get. Vi føler os inspirerede.

17-09-2017

Som b&b vært møder man mange forskellige mennesker med hver deres historie, og hver deres mål med rejsen. I weekenden har vi lagt hus til et ungt brudepar som har overnattet hos os. Vi ønsker stort tillykke med dagen💐

17-09-2017

Når man som os bor på landet så er det ikke her dag der sker noget opsigtsvækkende..men i går var en undtagelse. Post Nord Danmark Rundt, er et cykelløb der foregår hvert år. Og i år lagde de vejen forbi Hæstvej..det ville vi ikke gå glip af :-)

26-08-2017

Igen i år er der arrangeret et strikke-event i den lille by, Todbjerg. Det trækker en masse mennesker til, og nogle af dem har brug for overnatning. Sidste år havde jeg besøg af fire piger med strikketøj som hyggede sig gevaldigt, så meget så de allerede dengang bookede et ophold igen i 2017. Og de er ikke vanskelige..vi har redt op på bedste sovesals-maner. Det skal nok blive hyggeligt igen i år!

02-08-2017

Vi har forelsket os i de danske øer, og hver sommer går turen til en eller to øer. I år er ingen undtagelse. Først et par dage på Fur, hvor billedet er taget, vi cyklede det meste af øen rundt og oplevede den smukke og særegne natur, og små hyggelige byer. Her lever man af at drive bed&breakfast, galleri, gårdbutik eller genbrug/antik. Senest har vi aflagt Ærø et besøg, og den scorer højt hos os begge, så meget så vi sagtens kunne se os selv bo på øen om nogle år, Her er så meget idyl og charme. Vi boede i et gammel hus fra 1800-tallet hos et par der driver b&b, så det var samtidig en inspirationstur.

Visiting danish islands
We have fallen in love with the Danish islands, and every summer we go to one or two islands. This year is no exception. Only a few days at Fur where we cycled most of the island around and experienced the beautiful and distinctive nature, and small cozy towns. Here you run a bed and breakfast, gallery, farm shop or recycle / antique. Most recently we have made Ærø a visit, and it scores high on both of us so much so we could see ourselves on the island in a couple of years. Here is so much idyll and charm. We lived in an old house from the 19th century with a couple who run b & b, so it was also an inspiration trip.