Seneste nyt

18-11-2019

Tre små kommoder og rester af kalkmaling på en grå mandag, endte op med en fin forvandling.

16-11-2019

Hvad finder man på at lave på en regnvejrslørdag? I snart et år har jeg haft stof liggende, med planer om at forny betrækket på stolehynderne i køkkenet. Men har gået rundt om det, som katten om den varme grød. Men i dag kom ånden over mig, symaskinen hentet frem fra mørket og støvet af. Dejligt, endelig at komme i gang. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget😉

15-11-2019

Vores nye lille hankat er ret madglad, så det gælder om at være tæt på madskålen.
Han er blevet pænt modtaget af vores 3 år gamle hankat, Røde. De er begge udekatte, men får også lov at komme ind og hygge sammen med os.

04-11-2019

En lækker crunchy blanding af valnødder, græskarkerner og solsikkekerner der ristes på en tør pande og vendes i flydende honning. Perfekt som topping til skyr.

04-11-2019

Jeg så tilfældigvis et opslag med invitation til gratis koncert en søndag aften i den nærliggende Todbjerg kirke. To østeuropæiske musikere, han saxofonist og hun akkordeonist spillede for os i en times tid Det var en rigtig fin oplevelse. Der blev serveret en lille forfriskning efterfølgende, og vi fik en snak med nogle af de lokale. Hyggeligt at gøre noget impulsivt, og forsøde en ellers grå og trist søndag.