Seneste nyt

01-10-2022

Det har været endnu en travl sommer, vores 7.sæson, hvor vi kan se tilbage på mange hyggelige stunder med besøg af søde gæster, hvor af flere har været for både anden og tredje gang. Vi siger tak for jeres besøg, og forhåbentlig, på gensyn.

I år har vi valgt at lukke delvist ned hen over vinteren, grundet situationen med de meget høje energipriser.

19-08-2022

Endnu en travl sommer med besøg af mange gæster fra nær og fjern. Vi har også haft tid til at sætte os ned og nyde aftenerne, og der er især et spot vi nyder særlig meget; Terrassen ved den lille hytte. Her er udsigt ud over markerne.. og hestene går her, dem får vi også lov til bare at nyde hver dag. Vi føler os heldige.

20-06-2022

Vores store elmetræ har fået elmesyge..bladene begyndte langsomt at visne flere og flere steder, og skovmanden vidste hvor det bar hen. Så i dag måtte det falde, for ikke at smitte andre elmetræer. Det giver en masse lys, men det efterlader også tom plads..det skal jeg lige vænne mig til. Jeg har altid synes det var lidt synd at fælde et stort træ, med tanke på hvor mange år det vil tage for et nyt at vokse sig stort. Men ingenting varer ved, alting er under forandring.

03-03-2022

Vi er blevet bedsteforældre til den fineste lille pige. Hvilken gave! Sund og velskabt. Vi glæder os til mange hyggelige stunder med hende🧡

14-01-2022

Vinteren er en stille tid hos os, den bliver brugt på små forbedringer hist og pist. En væg i indgangspartiet trængte til en makeover, og fik en ny farve ved samme lejlighed. Det pynter!