Seneste nyt

25-03-2020

..men vi har de seneste dage haft travlt med at sætte nyt loft op i den store stue..bjælkerne har også fået en omgang fuge og maling, så det hele nu fremstår knivskarpt! Når vi nu var i gang, kunne væggene også godt trænge til at blive frisket op. Jeg fandt en god kalkmaling som passede godt til..så nu kan vi med god samvittighed sætte flueben ved"forårsrengøring".

14-03-2020

I disse dage hvor Danmark er lukket helt ned, og hvor coronavirus er på alles læber, er det nærliggende at drømme om sol,sommer og besøg af glade gæster..for den tid kommer, det ved vi..og vi glæder os. Indtil da forsøger vi at holde modet oppe, håber I gør det samme😊 Vi har fortsat åbent, men tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler..bl.a tilbyder vi ikke morgenmadsservering, men opfordrer vores gæster til selv at sørge for den del.

11-03-2020

Jeg blev forleden kontaktet af Emma, som er journaliststuderende. Hun havde fået til opgave at skrive om Trige, og valget var faldet på vores b&b. Et hyggeligt møde hvor Emma stillede spørgsmål til vores sted og senere fik en rundvisning. Spændende at se hvad hun får ud af det? Tak for besøget, Emma!

21-02-2020

Jeg fik lyst til at strikke, og tænkte jeg ville starte op i den lette ende. Karklude måtte være et godt bud på noget der også var anvendeligt. Det er lidt nemmere at få holdt mine små pauser, med noget i hænderne..så det er win win😃

16-02-2020

Forleden kom jeg til at kikke rundt i vores hjem..og fik øje på at alt hvad vi har indrettet os med er genbrug. Det samme gør sig gældende i vores b&b. Der er intet nyt, alt er genbrug. Det er en ret fed følelse. Og så er det en lidt sjovere måde at indrette på, når alting har en historie at fortælle, der er mere personlighed over det, hvis du spørger mig. Jeg køber også kun tøj i genbrugsbutikker, simpelthen fordi jeg ikke kan finde ud af andet. Her lader jeg mig overraske, og føler næsten jeg er på skattejagt hver gang.