Seneste nyt

21-10-2019

Jeg nyder den fred der sænker sig efter en travl sommer..nu bliver der tid til andre ting..og til lidt mere indadvendthed og refleksion. En god vekselvirkning synes jeg. Det er det fine ved den mørke tid, og det at årstiderne skifter. Og tanken om at lyset langsomt vender tilbage, gør det nemmere at komme igennem de lange måneder. Noget afsluttes, for at noget andet kan begynde.
Det kan overføres til mange af livets forhold: fx relationer, dit arbejde, eller det sted man bor.
Måske skal vi ikke være så bange for at afslutte noget, men blot sige tak for den tid det varede, og give slip i det. Slippe det vi kender, for at kende nyt. Og åbne op for nye og dejlige oplevelser, man ikke lige havde set komme? Det har jeg netop erfaret.

21-10-2019

..morgenmaden! Når jeg er ude og rejse, så er morgenmaden et af højdepunkterne på dagen, forventningen om hvad der mon venter af lækkerier. Jeg kan selv godt lide afveksling, at blive overrasket. Derfor gør jeg også meget ud af at morgenmaden aldrig er den samme, og at man får en oplevelse..hver gang. Jeg bruger min kreativitet, og føler næsten det er et lille kunstværk hver gang jeg fx har anrettet mit fad med ost og pålæg. Lidt for sjov har jeg taget et billede hver gang, for at kunne huske mine ideer.

12-10-2019

Min kreative mand har været i gang med et spækbrædt i eget design, lavet af træ fra en 200 år gammel eg, som han i sin tid selv har fældet. Meget rustikt og hvor naturens præg er bevaret. Hans motto for de ting han laver: "Når det uperfekte er helt perfekt". Næste projekt er allerede på tegnebrædtet: et plankebord af samme egetræ som ældste søn har afgivet bestilling på.

10-10-2019

Min veninde havde fået besøg af en lille herreløs killing, men kunne ikke beholde den eller få den afsat,så vi trådte til og sagde ja til at blive kattefamilie for det lille pus. Den er hurtigt faldet til og er meget tillidsfuld..og sulten.

07-10-2019

Har fået denne fine plakat af min søde mand..han ved jeg godt kan lide at pynte med spiselige blomster når jeg serverer morgenmad.