Seneste nyt

14-02-2020

Jeg elsker mine to katte😊 De skaber så meget liv og atmosfære med hver deres personlighed. LilleMis er meget opmærksom og social, hvor RødeMis er mere sin egen. Hver morgen sidder de klar på trappen for at komme ind og får deres morgenmad, så er de ude det meste af dagen, og kommer ind igen om aftenen og hygger sammen med os, for så at blive lukket ud for natten. De passer deres job med at holde mus og rotter væk, så de har en vigtig funktion på gården!

14-02-2020

Loftet i den store stue var ikke særlig kønt, når man tog de kritiske briller på. Og sådan er det med projekter..det ene tager det andet, men vi tager det bid for bid, og hygger os med processen..jeg saver og Peter hamrer.

14-02-2020

Sjovt hvordan man pludselig får øje på et behov man ikke vidste eksisterede? Jeg blev opmærksom på at der på sisaltæppet i indgangspartiet var kommet små aftryk af stoleben som ikke forsvandt igen. Hvad gør man ved det? Jeg fik den ide at lægge et tæppe under bordet. Men hvor finder man lige et tæppe man synes om og som passer på lidt specielle mål? Ikea og Ilva blev afsøgt, men uden at finde lige det tæppe. Så måtte det blive DBA, det har før givet pote..og efter lidt søgen dukker tæppet op..det har størrelsen og lige de farver jeg kan lide. Og endda et ægte tæppe til en god pris! What's not to like?

11-02-2020

Vi fik os en overraskelse en søndag eftermiddag, da vi kom op til vores sommerhus. I det vi triller stille ind af indkørslen ser vi først èt rådyr, som ikke tager notits af os. Vi holder helt stille, og da vi nærmer os viser det sig at her er ikke bare èt men fire rådyr som uforstyrret lister rundt på vores grund. Vi vidste godt at her er rådyr i området, og har også set dem tæt på, men denne var dagens oplevelse! (Beklager den dårlige billedkvalitet)

10-02-2020

Jeg har længe haft lyst til at kombinere en gåtur med at samle affald. Det irriterer mit øje hver gang jeg kører ud af Hæstvej,at der i vejkanten ligger affald og flyder..tomme dåser, cigaretpakker m.m. Og jeg nåede ikke langt før min bære pose var tung og fyldt til randen, og jeg måtte vende hjem igen. Jeg har så svært ved at fatte hvordan folk kan finde på bare at losse deres affald ud af bilruden..ude af øje ude af sind? Mærkelig mentalitet, i et ellers oplyst og civiliseret samfund. Men om ikke andet har jeg da fået noget frisk luft og en gåtur.