Seneste nyt

05-09-2021

Sommeren igennem går vi ud og henter spiselige blomster, bær og urter som pynt til morgenmaden. Vi spiser jo også med øjnene :)

10-06-2021

Græsklipningen er reduceret en del igen i år. Der bliver kun slået stier imellem græsset. Så er der mere at finde for insekterne, og mindre arbejde til os. Ren win win 🙂

04-06-2021

Lige nu nyder vi de smukke og stille aftener på terrassen ved skovhytten. Solen sænker sig, gøgen kukker, nattergalen synger i det fjerne sin smukke og varierede sang. Den smukkeste tid på året er lige nu.

31-05-2021

Min morgenmadsbakke var efterhånden blevet lidt slidt og kedelig at se på. Kanten var lakeret træ, og bunden hvid laminat. Så nu har jeg været i gang med lidt grå kalkmaling til kanten, og har forsøgt mig med decoupage for første gang..det er lykkedes ret godt, og bakken har fået nyt og flottere vintagelook.

27-05-2021

I vores familie har vi fået et nyt lille medlem, Liva Magda, som nu er 7 måneder gammel. Samtidig har vi taget afsked med min far, som var morfar, og altså også oldefar. Liva er opkaldt efter hendes oldemor, Magda, som kun blev 30 år. Så en smuk cyklus..et liv afsluttes, og et nyt begynder.