Seneste nyt

03-03-2021

Det er ikke helt det samme at skulle tage imod gæster iført mundbind og med et par meters afstand! Den nonverbale kommunikation går tabt: smilet, øjnene der mødes i et håndtryk. Men man må jo indrette sig på nye tider, og få det bedste ud af situationen. Og glæde sig til igen at kunne mødes ansigt til ansigt.

11-02-2021

I denne tid hvor alt mere eller mindre holder lukket, så er det godt at tænke på at naturen er uforandret..corona eller ej. Den holder altid åbent. Lige nu dækker sneen landskabet, lyser op og giver energi. Om kort tid bliver det forår, med fuglesang og mildere vinde. Daglige gåture er det vi kan lige nu..og det er gavnligt for både krop og sjæl! Så ud i den kolde sne :)

16-12-2020

 

"Hadsten lægger kulisse til ny kortfilm"

I mandags lagde et ungt filmhold sidste hånd på deres afgangsfilm, hvor størstedelen er filmet i Hadsten

Af
Christina S. Johansen

Det er ikke hver dag, at Hadsten lægger kulisse til en film. Det gjorde byen imidlertid for 14 dage siden, hvor en flok unge mennesker fra 'Potemkin, den jyske filmskole', optog størstedelen af deres store afgangsfilm 'Våbenhvile' i dels Hadsten Bio, dels i en lagerhal på Mågevej 23, dels hos Uni Pur i Vestergade.

"Vi valgte at filme i Favrskov, da folk her er lidt mere imødekommende i forhold til at hjælpe. I Aarhus er man mere vant til, at der kommer studerende og spørger om hjælp," siger Kristian Sagild, som er producer på kortfilmen.

"Men her i Favrskov er vi virkelig blevet mødt med åbne arme. Ud over at vi har fået lov at filme i både Hadsten Bio og hos Uni Pur, har vi også fået sponsoreret overnatning hos Klausen & Boesdal i Lyngå samt Vibes Bed & Breakfast i Trige. Vi har fået mad fra La Luna i Hinnerup og DeliLet i Laurbjerg og gaver fra Wineboutique i Hadsten. Ligesom der er lokale statister i filmen. Det er vi faktisk alt sammen virkelig beærede over," fortsætter produceren og tilføjer, at filmens instruktør Martin K. Hansen, desuden er fra Hadsten."

25-11-2020
07-11-2020

En ny ide er omsat til virkelighed..hyggekrogen foran brændeovnen har fået et løft. Med en "luftig" væg får man nu mere en følelse af at sidde i en hyggekrog, og lidt afskærmet fra omverdenen..