Seneste nyt

08-06-2020

Et højdepunkt er når vi kan grave de første kartofler op..og som her servere med stegt flæsk og rucolapesto..rucola også af egen avl..det bliver ikke bedre😊

05-06-2020

Nu blomstrer de smukke rhododendronbuske..og vi er heldige at have to gigantiske eksemplarer i haven..de stod her da vi overtog huset og har sikkert mange år på bagen.

25-05-2020

Min søde mand,Peter, afsluttede forleden sit 40 år lange arbejdsliv, er gået på efterløn, og har nu sin egen store arbejdsplads herhjemme..så dagene er stadig fyldt ud med gøremål..ja, faktisk forstår han ikke hvordan har har haft tid til at gå på arbejde. Cyklen her er er gammelt minde fra tiden som helt ung skovarbejder...den har nu fået en fin plads på gårdspladsen😊

23-05-2020

Så kom der sandelig gæster igen..en god følelse og et lille tegn på at vi så småt vender tilbage til det vi kender..efter et par lange måneder i knugende uvished. Det giver håb!

11-05-2020

Vores have er i forvejen det man kalder en vild have..men den må gerne være endnu vildere. Og gerne det man kalder en cottagehave, en stilart der har rod i de engelske haver på landet. I dag, drømmen om det simple, selvforsynende liv, med både dyr og planter, og nok så vigtigt: masser af blomster til de få bier der er tilbage.