Seneste nyt

31-10-2021

En af vores gæster skrev i gæstebogen at vi ikke kun er en b&b, men et "boutiqe hotel". Jeg har aldrig hørt udtrykket før, og måtte ty til Google for måske at blive lidt klogere. Jeg fandt denne forklaring bl.a: " På boutique hoteller handler det om "det lille ekstra " og sans for detaljen. Der skal være en speciel atmosfære, intimitet og indretningen skal være ambient,uden nødvendigvis at være luksuriøs eller prætentiøs. Serviceniveauet skal være i topklasse. Det skal være usnobbet, og betjeningen skal være personlig uden at være pågående. Atmosfæren er oftest intim og hjemlig, og indretningen kan være både elegant, hyggelig og romantisk". Så lærte man også det :-)

26-09-2021

Vi har sagt et sidste farvel til vores dejlige hankat,Røde. Han blev pludselig alvorligt syg, og måtte aflives. Det er et stort savn. Med hans rolige væsen, charmede han sig ind på alle vores gæster, og vandt lynhurtigt deres sympati. Det bliver svært at erstatte 😢 men tak for de 5 år vi nåede at få med dig, Røde❤

05-09-2021

Sommeren igennem går vi ud og henter spiselige blomster, bær og urter som pynt til morgenmaden. Vi spiser jo også med øjnene :)

10-06-2021

Græsklipningen er reduceret en del igen i år. Der bliver kun slået stier imellem græsset. Så er der mere at finde for insekterne, og mindre arbejde til os. Ren win win 🙂

04-06-2021

Lige nu nyder vi de smukke og stille aftener på terrassen ved skovhytten. Solen sænker sig, gøgen kukker, nattergalen synger i det fjerne sin smukke og varierede sang. Den smukkeste tid på året er lige nu.