Seneste nyt

31-10-2019

Måtte lige skynde mig at finde kameraet frem for at fange dette motiv..solen der står lavt over trætoppene og horisonten, lige før den går ned. Det bliver tidlig mørkt nu.

30-10-2019

Efter en koldt nat ude, er der vist ikke noget bedre end at lande i det lune køkken, og få sig en ekstra lur..måske har det være en travl nat? Og jeg nyder at have ham tæt på, der er ikke noget så hyggeligt og beroligende som en kat der ligger og sover.

26-10-2019

Vi var lidt sent ude med høst af valnødder i år..men fik samlet en lille portion på vores hemmelige sted..lidt som svampejægerne, de røber heller ikke de gode samlesteder😉
Og det gælder om at være på pletten, ikke for tidligt, ikke for sent, og helst inden fuglene kaster sig over dem. Al den megen regn gør heller ikke noget godt for nøddene. Så nu er der også vinter-valnøddeforråd😊

26-10-2019

Lykken er at få sig sat ned med en bog man ikke kan slippe igen. Bare det at få sig sat ned er en øvelse for mig. Og de mange regnvejrsdage indbyder ikke til meget andet end indendørssysler.

21-10-2019

Jeg nyder den fred der sænker sig efter en travl sommer..nu bliver der tid til andre ting..og til lidt mere indadvendthed og refleksion. En god vekselvirkning synes jeg. Det er det fine ved den mørke tid, og det at årstiderne skifter. Og tanken om at lyset langsomt vender tilbage, gør det nemmere at komme igennem de lange måneder. Noget afsluttes, for at noget andet kan begynde.
Det kan overføres til mange af livets forhold: fx relationer, dit arbejde, eller det sted man bor.
Måske skal vi ikke være så bange for at afslutte noget, men blot sige tak for den tid det varede, og give slip i det. Slippe det vi kender, for at kende nyt. Og åbne op for nye og dejlige oplevelser, man ikke lige havde set komme? Det har jeg netop erfaret.