Seneste nyt

27-05-2021

I vores familie har vi fået et nyt lille medlem, Liva Magda, som nu er 7 måneder gammel. Samtidig har vi taget afsked med min far, som var morfar, og altså også oldefar. Liva er opkaldt efter hendes oldemor, Magda, som kun blev 30 år. Så en smuk cyklus..et liv afsluttes, og et nyt begynder.

27-05-2021

Danmark åbner langsomt op, efter måneder med nedlukning. Nu skal vi vænne os til igen at kunne færdes mere frit blandt hinanden, til at vi igen kan komme ud og få oplevelser i sommerlandet. Nu venter vi bare på sommervejret..man har da lov at håbe at det bliver en god sommer, med besøg af en masse glade sommergæster!

03-03-2021

Det er ikke helt det samme at skulle tage imod gæster iført mundbind og med et par meters afstand! Den nonverbale kommunikation går tabt: smilet, øjnene der mødes i et håndtryk. Men man må jo indrette sig på nye tider, og få det bedste ud af situationen. Og glæde sig til igen at kunne mødes ansigt til ansigt.

11-02-2021

I denne tid hvor alt mere eller mindre holder lukket, så er det godt at tænke på at naturen er uforandret..corona eller ej. Den holder altid åbent. Lige nu dækker sneen landskabet, lyser op og giver energi. Om kort tid bliver det forår, med fuglesang og mildere vinde. Daglige gåture er det vi kan lige nu..og det er gavnligt for både krop og sjæl! Så ud i den kolde sne :)

16-12-2020

 

"Hadsten lægger kulisse til ny kortfilm"

I mandags lagde et ungt filmhold sidste hånd på deres afgangsfilm, hvor størstedelen er filmet i Hadsten

Af
Christina S. Johansen

Det er ikke hver dag, at Hadsten lægger kulisse til en film. Det gjorde byen imidlertid for 14 dage siden, hvor en flok unge mennesker fra 'Potemkin, den jyske filmskole', optog størstedelen af deres store afgangsfilm 'Våbenhvile' i dels Hadsten Bio, dels i en lagerhal på Mågevej 23, dels hos Uni Pur i Vestergade.

"Vi valgte at filme i Favrskov, da folk her er lidt mere imødekommende i forhold til at hjælpe. I Aarhus er man mere vant til, at der kommer studerende og spørger om hjælp," siger Kristian Sagild, som er producer på kortfilmen.

"Men her i Favrskov er vi virkelig blevet mødt med åbne arme. Ud over at vi har fået lov at filme i både Hadsten Bio og hos Uni Pur, har vi også fået sponsoreret overnatning hos Klausen & Boesdal i Lyngå samt Vibes Bed & Breakfast i Trige. Vi har fået mad fra La Luna i Hinnerup og DeliLet i Laurbjerg og gaver fra Wineboutique i Hadsten. Ligesom der er lokale statister i filmen. Det er vi faktisk alt sammen virkelig beærede over," fortsætter produceren og tilføjer, at filmens instruktør Martin K. Hansen, desuden er fra Hadsten."