Seneste nyt

16-12-2020

 

"Hadsten lægger kulisse til ny kortfilm"

I mandags lagde et ungt filmhold sidste hånd på deres afgangsfilm, hvor størstedelen er filmet i Hadsten

Af
Christina S. Johansen

Det er ikke hver dag, at Hadsten lægger kulisse til en film. Det gjorde byen imidlertid for 14 dage siden, hvor en flok unge mennesker fra 'Potemkin, den jyske filmskole', optog størstedelen af deres store afgangsfilm 'Våbenhvile' i dels Hadsten Bio, dels i en lagerhal på Mågevej 23, dels hos Uni Pur i Vestergade.

"Vi valgte at filme i Favrskov, da folk her er lidt mere imødekommende i forhold til at hjælpe. I Aarhus er man mere vant til, at der kommer studerende og spørger om hjælp," siger Kristian Sagild, som er producer på kortfilmen.

"Men her i Favrskov er vi virkelig blevet mødt med åbne arme. Ud over at vi har fået lov at filme i både Hadsten Bio og hos Uni Pur, har vi også fået sponsoreret overnatning hos Klausen & Boesdal i Lyngå samt Vibes Bed & Breakfast i Trige. Vi har fået mad fra La Luna i Hinnerup og DeliLet i Laurbjerg og gaver fra Wineboutique i Hadsten. Ligesom der er lokale statister i filmen. Det er vi faktisk alt sammen virkelig beærede over," fortsætter produceren og tilføjer, at filmens instruktør Martin K. Hansen, desuden er fra Hadsten."

25-11-2020
07-11-2020

En ny ide er omsat til virkelighed..hyggekrogen foran brændeovnen har fået et løft. Med en "luftig" væg får man nu mere en følelse af at sidde i en hyggekrog, og lidt afskærmet fra omverdenen..

27-10-2020

Vi har tidligere tilbudt ekstra opredninger, hvilket betød at vi stillede gæstesenge op i opholdsstuen. Det har fungeret fint, og alligevel ikke helt optimalt. I det ene hjørne af stuen har vi nu i stedet for indrettet en lille hule med dobbeltseng og afskærmning. Desuden er der kommet mørklægningsgardiner for samtlige vinduer, hvilket også har manglet. Så små forbedringer hele tiden😊

26-06-2020

En lidt overset og kedelig terrasse har fået nyt liv. Med en lille pavillion og en fin bænk for to, er atmosfæren pludselig en helt anden. På varme dage er her svalt i skyggen, og på en lun sommeraften kan man nyde stilheden i solnedgangen. Det kan anbefales😊